Facebook Pixel
IT

Київстар повернув мобільний 4G-інтернет в Україні та міжнародний роумінг

Станом на вечір 15 грудня 2023 року фахівці компанії «Київстар» повернули доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території.

Quote«Послуга працює в усіх стандартах зв`язку, в тому числі 4G», – підкреслюють в пресслужбі «Київстару».

Поки швидкість мобільного інтернету може бути менше, ніж зазвичай, проте по мірі стабілізації роботи мережі якість послуг покращуватиметься.

Також «Київстар» відновив послуги міжнародного роумінгу за минулі 24 години, додають в компанії. Повернулися послуги голосового зв`язку та фіксованого інтернету.

Понад 95% базових станцій мобільного зв`язку на підконтрольній території «знаходяться у працездатному стані», проте про 100% працездатності сервісів компанія повідомить «по завершенні всіх стабілізаційних заходів».

Quote«Наразі компанія працює над запуском послуг SMS та відновлення доступу до системи «Мій Київстар», – додають в пресслужбі.

Мешканці деяких населених пунктів можуть відчувати «короткочасні складнощі із зв`язком», які оперативно усувають технічні спеціалісти мобільного оператора.

Quote«Якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити «авіа» режим. Також допомагає вибір мережі «Київстар» у налаштуваннях телефону», – нагадують в «Київстарі».

Бонуси та компенсації абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, будуть нараховані «лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг».

The Page також закликає не піддаватись на заклики шахраїв в месенджерах та чатах перерахувати 100 чи 200 грн в обмін на дані абонента.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉