Facebook Pixel

Стабілізаційні відключення світла: у яких областях вимикатимуть електроенергію 27 жовтня

У четвер, 27 жовтня, в Україні тривають стабілізаційні відключення електроенергії. Місцева влада від самого ранку попередила жителів Києва та Київської області, а також Одещини та Миколаївщини про можливе зникнення світла.

Графіки відключення в Києві та області 27 жовтня

Графік потенційних відключень почали застосовувати в регіоні 27 жовтня з 05:38. У «ДТЕК Київські регіональні електромережі» оприлюднили актуальну інформацію щодо графіків потенційних відключень. Ознайомитися з графіками відключення світла на Київщині можна за посиланням.

З графіками відключень у Києві можна ознайомитися:

У разі якщо час відключення минув, а світло так і не з’явилося, киян закликали повідомляти про це в чат-бот ДТЕК.

Відключення світла в Миколаївській області 27 жовтня

У Миколаєві та області мешканцям почали вимикати електрику близько 8 години ранку. За даними очільника місцевої ОВА Віталія Кіма, відключення триватимуть до 11 — 15 години.

Більше деталей можна дізнатися на сайті Миколаївського обленерго — https://www.energy.mk.ua/.

Стабілізаційні відключення в Одеській області 27 жовтня

На Одещині відключення запровадили з 8:00. У «ДТЕК Одеські електромережі» уточнили, що вони триватимуть по чотири години. Водночас у компанії зауважили, що тривалість може бути більшою.

Графік розміщено на сайті та в соціальних мережах «ДТЕК Одеські електромережі».

Контекст. Напередодні в Офісі президента анонсували зміни в графіках відключення електроенергії в українських регіонах. До роботи залучені обленерго, голови міських рад, представники ОВА, «Укренерго» та Міністерства енергетики.

Подякувати 🎉