Facebook Pixel

ФК Шахтар 29 липня розпочне сезон у футболках з логотипом нового титульного партнера — Favbet

Фото надане партнером

Фото надане партнером

З 27 липня 2023 року титульним партнером ФК «Шахтар» стає відома iGaming-компанія Favbet. The Page з’ясовує, про що домовились сторони.

В день 27 липня, коли представники Favbet і ФК «Шахтар» офіційно об'явили про майбутнє партнерство, в столичному метрополітені ще не встигли прибрати рекламу ФК «Динамо» в кольорах Favbet — тепер вже колишнього стратегічного партнера киян.

Але вже 29 липня 2023 року гравці ФК Шахтар вийдуть на поле у новій формі з логотипом Favbet у дебютному матчі Чемпіонату України по футболу 2023/24 з «Металістом 1925».

Нагадаємо, черговий сезон української Прем'єр-ліги (УПЛ) стартує в суботу 29 липня. Проте з міркувань безпеки матчі УПЛ й надалі триватимуть без вболівальників на трибунах. Чемпіоном УПЛ 2022/23 став Шахтар.

«Ми провели з Динамо п’ять років, протягом яких було створено багато різноманітного контенту, проведено багато заходів, знято багато відеоматеріалу. Це була велика співпраця. Контракт скінчився і зараз у нас нова сторінка життя — контракт з топовим клубом», — прокоментував останні події на презентації нової угоди у Києві Сергій Дзекунов, директор з розвитку бізнесу Favbet. В рамках нового стратегічного партнерства представник Favbet анонсував нові ідеї і продукти, які вже скоро можна буде побачити.

За словами Сергія Дзекунова контракт про титульне партнерство між Favbet та ФК «Шахтар» розрахований на три роки. Він уточнив, що мова йде про мінімальний термін стратегічного партнерства, адже така співпраця може тривати й 5-10 років.

Стосовно фінансових умов договору представник Favbet не став розкривати деталі. Проте присутній на презентації нового титульного партнерства Юрій Свиридов, директор зі стратегічного розвитку ФК «Шахтар» запевнив, що фінансові умови є хорошими й клуб їми задоволений.

Метою щонайменше трирічної співпраці «Шахтаря» і FAVBET є спільні маркетингові й медійні проєкти, взаємодія з фанатами, реалізація соціальних ініціатив, таких як підтримка дитячого спорту й відновлення зруйнованої війною спортивної інфраструктури.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉