Facebook Pixel

В Україні стартує показ фільму «Фуріоза: Шалений Макс. Сага»

В Україні стартує показ фільму «Фуріоза: Шалений Макс. Сага»

В Україні стартує показ фільму «Фуріоза: Шалений Макс. Сага»

23 травня в Україні відбулася прем’єра одного з найочікуваніших фільмів року «Фуріоза: Шалений Макс. Сага». Відсьогодні картина почала свій шлях вітчизняними кінотеатрами.

Фантастичний бойовик «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» є приквелом до фільму «Шалений Макс. Дорога гніву», який вийшов у 2015 році, і п’ятим фільмом у франшизі. Перший фільм про Макса Рокатанскі вийшов на екрани у 1979 році та заробив у прокаті суму, що у 286 разів перевищувала його бюджет.

Кастинг до нового фільму проводили навесні 2020 року, під час ковідних обмежень. Головну жіночу роль отримала Аня Тейлор-Джой, співбесіду з якою провели по відеозв'язку. Бюджет проєкту склав $233 млн, приблизно половину з цієї суми творці отримали як грант для виробництва фільму. Зйомки проходили протягом 2022 року в Австралії.

Фуріоза (Аня Тейлор-Джой) була зовсім юною, коли її звичний світ був зруйнований. Її викрали з дому, Зеленого Місця Багатьох Матерів. Орда Байкерів на чолі з Дементусом (Кріс Гемсворт) тепер вважає Фуріозу своєю власністю. У розпал кривавих війн між Дементусом та Несмертним Джо дівчина намагається вижити. Її головна мета – повернутися додому...

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉