Facebook Pixel

ТРЦ «Блокбастер» буде перезапущено 1 грудня в Києві

ТРЦ «Блокбастер» 1 грудня повертається до роботи в Києві

ТРЦ «Блокбастер» 1 грудня повертається до роботи в Києві

Blockbuster Mall буде перезапущений 1 грудня. Цього дня на відвідувачів чекає безкоштовний концерт Ольги Полякової, ONUKA, DZIDZIO та секретного гостя.

Окрім того, кожен відвідувач зможе підтримати донатом 93 окрему механізовану бригаду «Холодний Яр». Для цього потрібно зробити покупку 1-3 грудня в Blockbuster Mall та зареєструвати чек — 10% ТРЦ передасть захисникам.

На гостей чекає 100 тис м² інноваційного простору, оновлений фудкорт та головні бренди: GUESS, Levi’s, HUGO, Karl Lagerfeld, Skechers, Ecco, Marc O'Polo, Timberland, Geox, The North Face, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger, GANT, MANGO, WALKER, STEM Multibrand store, INTERTOP, MD Fashion та ін.

Blockbuster Mall

Blockbuster Mall

Також в Blockbuster відновлює роботу «Сільпо», дизайн якого присвячений анімаційному фільму «Мавка. Лісова пісня». Його площа — 4370 м², і це найбільший магазин, відкритий мережею за час повномасштабного вторгнення.

У Blockbuster Mall також відкриється величезна ковзанка. Працює у ТРЦ і критий парк атракціонів Galaxy Park, і найбільший в Україні скейт-парк та ролердром Turbo X Spot. На 1814 м² за будь-якої погоди можна кататися на роликах, скейтах, самокатах, BMX-велосипедах, займатися акробатикою та джампінгом.

Гості Blockbuster Mall матимуть змогу залишити авто на паркувальному майданчику (65 300 м²), а також на підземному паркінгу (71 тис м²). Пропонує Blockbuster Mall і зручний трансфер з різних куточків Києва: до ТРЦ курсують автобуси від Лук’янівки через Поділ, від Троєщини, Оболоні, Лівобережної та Мінського масиву.

Подякувати 🎉