Facebook Pixel

У київському Будинку профспілок усе-таки відкрили покерний клуб і почали турніри

В клубі спортивного покеру Full House Khreschatyk 11 березня стартували перші турніри.

«Увага! Дотримуючись обмежень, що діють під час адаптивного карантину в Україні, всі змагання проводяться в форматі 6-max, максимальна кількість учасників турніру — 60 гравців», — йдеться в заяві клубу.

Клуб відкрився в Києві в Будинку профспілок на Хрещатику.

Контекст. 28 січня проєкт «Слідство.Інфо» повідомив, що у відреставрованому Будинку профспілок планують відкрити покерний клуб на тисячу квадратних метрів із ознаками підпільного казино.

Тоді стало відомо, що Федерація профспілок віддала в оренду підвальне приміщення. Згідно з даними держреєстру нерухомості, договір оренди укладено на 10 років, а площі планують використовувати для роботи клубу спортивного покеру.

Тоді на цю інформацію відреагував міністр культури Олександр Ткаченко, який заявив, що «спортивному покеру там не місце». Він обіцяв не допустити відкриття, додавши, що міністерство направило запит до керівництва Федерації профспілок України, щоб ретельно розібратися в ситуації.

Обурення Ткаченко було пов'язано з тим, що під час Революції Гідності в будівлі Будинку профспілок був штаб Майдану. Там під час пожежі загинули люди.

thumbnail-tw-20181221184748-6312.jpg


Подякувати 🎉