Facebook Pixel

В Міноборони розповіли про додаткову мобілізацію: Рішення за Генштабом

Рішення стосовно проведення додаткової мобілізації в Україні ухвалюватиметься Генеральним штабом Збройних сил України. Відповідну заяву зробив міністр оборони України Олексій Резніков.

Він наголосив, що наразі в Україні формуються резерви та проводиться їхня підготовка.

За словами Резнікова, наразі у Великій Британії завершують навчання 10 тисяч українських військових. В цілому планують підготувати 30 тисяч українських солдатів, зокрема, навчити тактичної медицини та володіння зброєю.

Quote«Вони всі будуть одягнені та із засобами захисту. Цю ідею підхопили партнери, і ми не лише у Великій Британії починаємо розгортати місця, де готуватимуться наші військовослужбовці, і не тільки вузькі фахівці, а й піхота. Лише у Великій Британії підготують 30 тисяч мотивованих людей, а не загнаних, як стадо баранів», — розповів очільник Міноборони.

Також Резніков висловився стосовно ймовірності нового наступу рф із території білорусі й зазначив, що компетентні органи проводят певні кроки, які стосуються формування резервів та їхньої підготовкою. Цим питання, зазначив міністр, займається Генштаб.

Quote«Там сидять серйозні чоловіки, які прораховують на декілька ходів уперед, як ми реагуватимемо на ту чи іншу ситуацію на фронті. Зокрема, ми отримуємо дані розвідки», — розповів міністр оборони України.


Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉