У вінницькому індустріальному парку Volia Agri-Food Park, заснованому Борисом Шестопаловим, будуть виробляти продукти тривалого зберігання з м’яса та сиру, або готову їжу. Там очікують зрілі компанії, які хочуть розширювати своє виробництво в Україні.
Про це в коментарі для статті повідомив партнер проєкту VOLIA Agri-food park та засновник бренду ЕПІКУР Алекс Коваленко.
До Вінниці запрошують уже зрілі компанії, які наростили продажі в Україні або за кордоном.
Компанії, які уже переїхали до Вінниці, виробляють продукти тривалого зберігання з м’яса та сиру, або готову їжу. «Це не «мівіна», середній сегмент, але з сировини вищої якості», – каже Коваленко.
Компанії поки лише виробляють продукцію в Україні і тестують експортні ринки. «У нас поки немає історій швидких перемог» – додає він.
Volia Agri-Food Park почали будувати із серпня 2023 року. Вінницький індустріальний парк спеціалізуватиметься на переробці агропродуктів, розробці й виробництві продуктів харчування. Uparks хоче збудувати потужності для всього ланцюжка від ідеї до продажу готового продукту – це включатиме бізнес-акселератори, тестове виробництво, серійне виробництво, технологічні innovation kitchen, складську та транспортну логістику, продажі й експорт.
Яку роль відіграє Volia Agri-Food Park у розвитку переробної промисловості в Україні, чому інші бізнеси хочуть більше перероблювати, а Міністерство економіки – просувати переробку, можете прочитати в статті :
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також