Facebook Pixel

«Запрошуємо зрілі компанії». Які бізнеси будуть учасниками індустріального парку Шестопалова

У вінницькому індустріальному парку Volia Agri-Food Park, заснованому Борисом Шестопаловим, будуть виробляти продукти тривалого зберігання з м’яса та сиру, або готову їжу. Там очікують зрілі компанії, які хочуть розширювати своє виробництво в Україні.

Про це в коментарі для статті The Page повідомив партнер проєкту VOLIA Agri-food park та засновник бренду ЕПІКУР Алекс Коваленко.

До Вінниці запрошують уже зрілі компанії, які наростили продажі в Україні або за кордоном.

Quote«Ми запрошуємо компанії з амбітними цілями, щоб вони розширювали виробництво у нас. Наприклад, зараз проводимо переговори з компанією з Харкова, яка має тимчасове приміщення в іншому місці лише на рік», – розповів The Page Коваленко.

Компанії, які уже переїхали до Вінниці, виробляють продукти тривалого зберігання з м’яса та сиру, або готову їжу. «Це не «мівіна», середній сегмент, але з сировини вищої якості», – каже Коваленко.

Компанії поки лише виробляють продукцію в Україні і тестують експортні ринки. «У нас поки немає історій швидких перемог» – додає він.

Volia Agri-Food Park почали будувати із серпня 2023 року. Вінницький індустріальний парк спеціалізуватиметься на переробці агропродуктів, розробці й виробництві продуктів харчування. Uparks хоче збудувати потужності для всього ланцюжка від ідеї до продажу готового продукту – це включатиме бізнес-акселератори, тестове виробництво, серійне виробництво, технологічні innovation kitchen, складську та транспортну логістику, продажі й експорт.

Яку роль відіграє Volia Agri-Food Park у розвитку переробної промисловості в Україні, чому інші бізнеси хочуть більше перероблювати, а Міністерство економіки – просувати переробку, можете прочитати в статті The Page:

Подякувати 🎉