Пожертвувати на армію

Українські військові отримали будівельні матеріали та тепловізор за сприяння Favbet Foundation

За сприяння Favbet Foundation українським військовим передали черговий транш допомоги. Про це повідомили в пресслужбі фонду.

Будівельні матеріали для будівництва бліндажів отримали артилеристи на Чернігівському напрямку. Йдеться про тенти, плівку, бензин і генератори, а також турнікети та тактичні рукавички.

Крім того, окремий штурмовий батальйон, що дислокується на Харківському напрямку, отримав від Favbet Foundation сучасний тепловізор.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!

Favbet Foundation регулярно допомагає оборонцям України. За його сприяння військові на передовій отримують захисну амуніцію, автомобілі, пальне. У березні ще три тепловізори було передано для сил оборони Києва. Черговий тепловізор відправили на фронт для розвідувальної діяльності на Ізюмському напрямку, де тривають запеклі бої з окупантами.

Quote«Прилади нічного бачення сьогодні є критично необхідними для військових — вони дозволяють виявити місцезнаходження та пересування ворога, коли це ускладнюється погодними умовами та поганою видимістю», — зазначили у фонді.

Нагадаємо: Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році компанією Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку. Зараз 95% проєктів орієнтовано на допомогу країні та армії.

Підписуйтесь на нас в Google News!

Зокрема, безпосередньо та через партнерські благодійні організації фондом уже перераховано на потреби ЗСУ понад 5 млн грн. Передано 5 тонн пального, надано допомогу для придбання трьох машин «швидкої допомоги» для миколаївських медиків і 8 автомобілів, два з яких броньовані.

Щомісяця із жовтня 2021 року Фонд перераховує 100 тис. грн на реабілітацію українських воїнів, постраждалих у зоні АТО та ООС.

Матеріали, розміщені в рубриці «Новини компаній», є прес-релізами. Редакція не несе відповідальності за зміст розміщених в цій рубриці матеріалів.