Олександр Пузирний

Найважливішим під час навчання на SEED 2.0 для мене було почути думку моїх «однокурсників», а також зворотній звʼязок від лекторів та менторів. Я зміг збоку поглянути на свій бізнес і знайшов у ньому нові точки росту.

Чай «Дикі Роси»

Україна має свою чайну традицію, а Олександр Пузирний є одним із тих ентузіастів, хто її активно розвиває. Бренд «Дикі Роси» займається виготовлення подарункових пресованих чаїв з української ферментованої сировини — переважно дикоросів. До справи залучені всі члени родини: і дружина Олександра Катерина, і їхній 7-річний син Захар, й 15-річна донька Олександра.

Оригінальна форма подачі у вигляді плитки шоколаду та медалі з логотипом робить чай «Дикі роси» безпрограшним варіантом подарунку. Підприємству лише два роки, але цей чай уже широко знаний як в Україні, так і за її межами.
Чай зветься «Дикі роси», бо виготовляють його з дикоросів, а також органічної сировини, вирощеної в домогосподарствах із різних регіонів України. Так селяни мають джерело збуту сировини, а Олександр із родиною — диверсифікацію ризиків постачання.

Часто найбільше розвитку бізнесу сприяють поради та коментарі колег. Саме цього найбільше потребував Олександр: «Найважливішим під час навчання на SEED 2.0 для мене було почути думку моїх «однокурсників», а також зворотній звʼязок від лекторів та менторів. Я зміг збоку поглянути на свій бізнес і знайшов у ньому нові точки росту».

Якісне обладнання — половина успіху справи. Придбати його Олександру допоможе грантова підтримка від SEED 2.0. Після
цього — амбітні плани на масштабування — випуск нової лінійки натуральних ароматизованих чаїв із додаванням меду, прополісу
та прянощів.

2023 © SEED 2.0 | Усі права захищено