Головна
Солодкі фрипси та пастила «Vitamin wave»
Креветкова ферма
Крафтові вина з плодів і ягід
Трояндовий конфітюр «SUB ROSА»
Горіхова садиба
Перепелина продукція
Лікувальний корм для виноградного равлика
Пасіка
Онлайн-моніторинг зрошення «AQUATEC»
Крафтова сироварня
Чай «Дикі Роси»
Натуральний шоколад «SoYKa»
Сімейне фермерське господарство «Кооперація успіху»
Крафтова майстерня джемів та соусів «Your Jam»



Юлія Савинська
Найкорисніше під час навчання на проєкті SEED 2.0 було спілкування з менторами й підприємцями, лекції про Цілі сталого розвитку, маркетинг та
проєктний менеджмент. Це допомогло мені «дошліфувати» бачення мого
бізнесу.

Натуральний шоколад «SoYKa»
- с. Букове, Закарпатська обл.
Юлія Савинська заснувала в Краматорську (Донецька область) першу
професійну кондитерську з власним цехом під назвою Sava.Cakes. Ідея
створювати солодощі виникла після народження дочки, яка мала алергію на
різні продукти. Саме для неї Юлія, яка ніколи не любила солодке, і почала
випікати перші тістечка й торти, що переросло в цілий бізнес.
Як і багато підприємців України, 24 лютого 2022 року Юлія вимушена була закрити свій бізнес і переїхати з родиною на Закарпаття. У місті Хуст вона одразу знайшла роботу в кондитерській. Водночас із цим жінка пройшла навчання з управління бізнесом і почала надавати консультації тим, хто також хоче відкрити власну кондитерську справу.
На програму SEED 2.0 Юлія прийшла з новим проєктом — виробництвом натурального шоколаду з якісних какао-бобів без додавання рафінованого цукру.
Як і багато підприємців України, 24 лютого 2022 року Юлія вимушена була закрити свій бізнес і переїхати з родиною на Закарпаття. У місті Хуст вона одразу знайшла роботу в кондитерській. Водночас із цим жінка пройшла навчання з управління бізнесом і почала надавати консультації тим, хто також хоче відкрити власну кондитерську справу.
На програму SEED 2.0 Юлія прийшла з новим проєктом — виробництвом натурального шоколаду з якісних какао-бобів без додавання рафінованого цукру.
Наразі в роботі Юлії допомагає сімʼя. Чоловік разом із нею готує шоколад і розробляє пакування, а донька проводить дегустації та клеїть наліпки на упаковки. Зараз шоколад Юлії можна купити в Ужгороді, Хусті, Івано-Франківську та Краматорську або замовити поштою в будь-який куточок України. Також кондитери вони відкриті до співпраці з закладами і крафтовими крамницями по всій Україні.
«Найкорисніше під час навчання на проєкті SEED 2.0 було спілкування з менторами й підприємцями, лекції про Цілі сталого розвитку, маркетинг та проєктний менеджмент. Це допомогло мені «дошліфувати» бачення мого бізнесу», — зазначає Юлія.
Наразі одним із найбільш часовитратних процесів виробництва для Юлії є ручне дроблення та відокремлення какаобобів від лушпиння. Грант SEED допоможе автоматизувати ці процеси й мати більше часу на творчі експерименти.
«Найкорисніше під час навчання на проєкті SEED 2.0 було спілкування з менторами й підприємцями, лекції про Цілі сталого розвитку, маркетинг та проєктний менеджмент. Це допомогло мені «дошліфувати» бачення мого бізнесу», — зазначає Юлія.
Наразі одним із найбільш часовитратних процесів виробництва для Юлії є ручне дроблення та відокремлення какаобобів від лушпиння. Грант SEED допоможе автоматизувати ці процеси й мати більше часу на творчі експерименти.
2023 © SEED 2.0 | Усі права захищено