Головна
Солодкі фрипси та пастила «Vitamin wave»
Креветкова ферма
Крафтові вина з плодів і ягід
Трояндовий конфітюр «SUB ROSА»
Горіхова садиба
Перепелина продукція
Лікувальний корм для виноградного равлика
Пасіка
Онлайн-моніторинг зрошення «AQUATEC»
Крафтова сироварня
Чай «Дикі Роси»
Натуральний шоколад «SoYKa»
Сімейне фермерське господарство «Кооперація успіху»
Крафтова майстерня джемів та соусів «Your Jam»



Олександр Пузирний
Найважливішим під час навчання на SEED 2.0 для мене було почути
думку моїх «однокурсників», а також зворотній звʼязок від лекторів та менторів. Я зміг збоку поглянути на свій бізнес і знайшов у ньому нові точки
росту.

Чай «Дикі Роси»
- м. Київ
Україна має свою чайну традицію, а Олександр Пузирний є одним із тих
ентузіастів, хто її активно розвиває. Бренд «Дикі Роси» займається
виготовлення подарункових пресованих чаїв з української ферментованої
сировини — переважно дикоросів. До справи залучені всі члени родини: і
дружина Олександра Катерина, і їхній 7-річний син Захар, й 15-річна донька
Олександра.
Оригінальна форма подачі у вигляді плитки шоколаду та медалі з логотипом робить чай «Дикі роси» безпрограшним варіантом подарунку. Підприємству лише два роки, але цей чай уже широко знаний як в Україні, так і за її межами.
Оригінальна форма подачі у вигляді плитки шоколаду та медалі з логотипом робить чай «Дикі роси» безпрограшним варіантом подарунку. Підприємству лише два роки, але цей чай уже широко знаний як в Україні, так і за її межами.
Чай зветься «Дикі роси», бо виготовляють його з дикоросів, а також органічної
сировини, вирощеної в домогосподарствах із різних регіонів України. Так
селяни мають джерело збуту сировини, а Олександр із родиною —
диверсифікацію ризиків постачання.
Часто найбільше розвитку бізнесу сприяють поради та коментарі колег. Саме цього найбільше потребував Олександр: «Найважливішим під час навчання на SEED 2.0 для мене було почути думку моїх «однокурсників», а також зворотній звʼязок від лекторів та менторів. Я зміг збоку поглянути на свій бізнес і знайшов у ньому нові точки росту».
Якісне обладнання — половина успіху справи. Придбати його Олександру допоможе грантова підтримка від SEED 2.0. Після
цього — амбітні плани на масштабування — випуск нової лінійки натуральних ароматизованих чаїв із додаванням меду, прополісу
та прянощів.
Часто найбільше розвитку бізнесу сприяють поради та коментарі колег. Саме цього найбільше потребував Олександр: «Найважливішим під час навчання на SEED 2.0 для мене було почути думку моїх «однокурсників», а також зворотній звʼязок від лекторів та менторів. Я зміг збоку поглянути на свій бізнес і знайшов у ньому нові точки росту».
Якісне обладнання — половина успіху справи. Придбати його Олександру допоможе грантова підтримка від SEED 2.0. Після
цього — амбітні плани на масштабування — випуск нової лінійки натуральних ароматизованих чаїв із додаванням меду, прополісу
та прянощів.
2023 © SEED 2.0 | Усі права захищено