15-16 жовтня 2024 у Києві та онлайн відбудеться New Food Summit, який вже вдруге об’єднає головних гравців агро-, ритейл- і фуд-ринків України, щоб обговорити нагальні питання агріфуд-галузі. Організатор події — компанія IdeasFirst спільно з партнерами Volia Agri-Food Park та Enzym Group — оголосили ключову тему цього року — «Між європейськими перспективами та українськими викликами».
«Чи на часі зараз думати та говорити про інновації, тренди та технології, нові продукти та стратегії розвитку фуд-індустрії? В умовах війни, енергетичної кризи і браку людського капіталу головна задача бізнесу — вижити, мінімізувати витрати, оптимізувати ресурси та процеси, не ризикувати і навіть завмерти. Водночас світ стрімко рухається вперед, і перспективи вступу в ЄС підштовхують український агріфуд до активної інтеграції в європейський ринок. А це означає нові стратегічні рішення, нові стандарти та вимоги, нові технології, нові продукти», — розповідає Ірина Бондаренко, співпродюсерка New Food Summit 2024, засновниця компанії IdeasFirst.
«У такій розтяжці — між українськими викликами та європейськими перспективами — український фуд-бізнес має не просто встояти, а й забезпечити майбутнє зростання. Тільки балансуючи між бізнес-ефективністю сьогодні та інноваціями завтра, можна стати лідерами на міжнародному ринку і сприяти зростанню агріфуд-галузі», — переконана Алла Ліпінська, співпродюсерка New Food Summit 2024.
У переліку важливих тем, які обговорюватимуть на події:
- Агріфуд-стратегії 2024. Бізнес-ефективність в нових умовах.
- Світова адженда та українські тренди на ринку їжі 2024.
- Свіжі лончі 2023/2024.
- Їжа в часи блекаутів.
- Експорт: стати «своїм» на зовнішніх ринках.
- Лабораторія нових продуктів.
- Їжа як ліки.
- HoReCa. Популярні формати в умовах системної енергетичної кризи.
- Ринок товарів для тварин: тренд на зростання.
- Ритейл в нових умовах.
- Food-tech стартапи.
- Фінансування та інвестиції в агріфуд-сфері.
- Агропереробка: перспективи розвитку агрохолдингів на 3-5 років.
На New Food Summit 2024 на учасників чекає виступ понад 50 спікерів, і якість контенту забезпечує дорадча рада з компаній-інноваторів та ентузіастів ринку їжі. У межах події відбудеться сесія стартап-пітчингу з презентацією найцікавіших стартапів в foodtech-секторі, спеціальна сесія, присвячена розвитку їжі нового покоління для тварин, і нетворкінг з потенційними партнерами та інвесторами. У EXPO-зоні учасники зможуть наочно побачити проривні рішення для агро- та фуд-галузей, а в NEW FOOD BAR особисто продегустувати інноваційні продукти.
Встигніть зареєструватися на подію на кращих умовах за посиланням.
Організатор події — компанія IdeasFirst. Генеральний партнер — Volia Agri-Food Park. Інтелектуальний партнер — Enzym Group.