Пиріг зі сливами має найвідоміший кулінарний рецепт усіх часів за версією New York Times. Цей десерт чудовий, і його справді легко приготувати, використовуючи лише кілька інгредієнтів. Вам не потрібні термометри, кухонні ваги чи інші дрібниці. Вам навіть не потрібен міксер. Вам потрібна лише година, трохи фруктів і вдячність за класику.
Інгредієнти для сливового пирога
Вихід: 8 порцій
- ¾ до 1 склянки цукру
- ½ склянки несолоного вершкового масла, розм’якшеного
- 1 склянка небіленого борошна, просіяного
- 1 чайна ложка розпушувача
- Щіпка солі (за бажанням)
- 2 яйця
- 24 половинки фіолетових слив без кісточок
- Цукор, лимонний сік і кориця для начинки
Рецепт сливового пирога
Крок 1
Розігрійте духовку до 350 градусів.
Крок 2
Збити цукор і масло в мисці. Додати борошно, розпушувач, сіль і яйця і добре збити.
Крок 3
Ложкою викладіть тісто у форму діаметром 8, 9 або 10 дюймів. Викладіть половинки слив шкіркою вгору на тісто. Злегка посипати цукром і лимонним соком, в залежності від солодкості фруктів. Посипте приблизно 1 чайною ложкою кориці, залежно від того, наскільки ви любите корицю.
Крок 4
Випікати приблизно 1 годину. Вийміть і остудіть; за бажанням охолодіть або заморозьте. Або охолодіть до теплого стану та подавайте просто або зі збитими вершками.
Щоб подати заморожений торт, розморозьте його та коротко розігрійте при 300 градусах.
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також
Ключові інсайти та практики клієнтського досвіду на 17’CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE 26-27 вересня