FuckUp Night by EASE: в UNIT.City пройде IT-вечірка

Європейська асоціація програмної інженерії збере власників і топменеджерів відомих компаній на вечірці IT FuckUp Night by EASE.

Quote«Ми в Асоціації постійно пробуємо нові формати, відстежуємо, що більше, а що менше заходить аудиторії. І дійшли того, що всі наступні наші заходи хочемо зробити винятково IT-спрямованості. Це буде перший із серії FuckUp Night, який збере спікерів зі сфери IT та інноваційних стартапів», — розповідає CEO Асоціації EASE Любов Мочалова.

Вона впевнена, що учасники поділяться крутим досвідом і корисною інформацією.

Quote«Адже це люди, які залучають мільйони іноземних інвестицій, десь помиляються й однаково виходять на ринок із новими ідеями. Ми робимо все можливе, щоб провести захід у безпечному форматі згідно з вимогами. На найближче майбутнє Асоціація має великі плани — ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Усіх чекаємо цього вечора», — підкреслила Мочалова.

Спікерами вечора стануть:

Telegram Logo
  • Олександр Давиденко, Managing Director венчурної студії VRTX Venture Lab і Chief Innovations Officer холдингу TECHIIA, розповість про факап вартістю в стартап і про те, чому проєкти потрібно починати з Customer Development.
  • Юрій Філіпчук, співзасновник стартапу Party.Space, який нещодавно залучив $1 млн інвестицій і збирається запустити свій перший метавсесвіт, виступить на тему:
Quote«Помилки під час пошуку фінансування та Product-Market Fit стартапу. Найяскравіші факапи холодних продажів з України технологічним гігантам світу».
  • Валерій Красько, Managing Partner компанії Netpeak, яка за 15 років успішної діяльності назбирала у своєму портфелі понад 4 тисячі проєктів, розповість про найяскравіші факапи компанії на шляху до успіху.

Модератор вечора — IT бізнесмен, Президент EASE Владислав Савченко.

• Формат: вечірка
  • Dress Code: cocktail
  • Фото- та відеозйомка.

Забрати свій квиток можна тут: https://kiev.ticketsbox.com/ua/event/it-fakap-night.html

До зустрічі 5 листопада о 19:00.

• Локація: UNIT.City.

Матеріали, розміщені в рубриці «Новини компаній», є прес-релізами. Редакція не несе відповідальності за зміст розміщених в цій рубриці матеріалів.