Пожертвувати на армію

Favbet Foundation і далі підтримує українських військових

Координаційний штаб фонду в м. Загреб (Хорватія) передав територіальному підрозділу ЗСУ Львівської області чергову партію гуманітарної допомоги. Про це повідомила пресслужба компанії.

Благодійний фонд Favbet Foundation, метою якого є створення екосистеми позитивного впливу та забезпечення умов для розвитку дитячого спорту та спортивної інфраструктури, освітніх програм і державних ініціатив, тимчасово зупинив усі планові проєкти та переорієнтувався на допомогу постраждалим в Україні та за її межами.

666.png

Сьогодні 95% проєктів фонду спрямовано на допомогу вимушеним переселенцям, підтримку армії та реабілітацію поранених воїнів.

Quote«Допомагати країні та армії — цілком нормальна позиція бізнесу, який був започаткований в Україні, розвивався, працював і продовжує тут працювати. Я навіть уявити не можу, щоб фонд поводився інакше. Дуже радію, що під час війни я, як і мої колеги, можу займатися улюбленою справою. Благодійність – моя відповідальність перед собою та моє натхнення», — наголосила Маріанна Ковеня, кураторка благодійного фонду Favbet Foundation.

У пресслужбі зазначили, що збільшили спектр послуг із надання гуманітарної допомоги. Нещодавно було передано понад 500 кг харчових продуктів і понад 300 кг засобів медицини та антисептичної гігієни. Логістичні процеси також повністю забезпечуються командою штабу.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
fond-3.jpeg

Нагадаємо, що за час війни команда Favbet Foundation:

• розробила логістичний маршрут зі Львова до Києва та перевезла власними силами понад 100 тонн гуманітарної допомоги;
  • брала участь у купівлі та передачі 3 машин «швидкої допомоги» Миколаївській області;
  • передала 2 броньовані автомобілі та найсучаснішу снайперську гвинтівку для потреб ЗСУ;
  • офіс компанії став бомбосховищем, а склади – умовними гуманітарними хабами, де сортується продукція перед відправленням до того чи іншого регіону.
Підписуйтесь на нас в Google News!
fond4.jpeg

Крім того, президент фонду Андрій Матюха заявив про намір допомогти Національній поліції відновлювати після війни знищені відділення в Київській області та закликав усіх бізнесменів долучитися до волонтерського руху.