«Епіцентр» зайнявся виробництвом борошна

Автор

Група компаній «Епіцентр К» запустила виробництво борошна на Вінницькому кластері, повідомили в прес-службі компанії. В аграрному напрямі група розвивається з 2016 року.

Виробничі потужності розташовані на Гніванському хлібо-приймальному підприємстві. Потужність ліній з виробництва борошна і обсяг інвестицій не уточнюються.

Керівник аграрного напрямку Василь Мороз очікує, що випуск продукції з високою доданою вартістю дозволить підвищити прибутковість і дещо диверсифікувати експортні ризики. За його словами, борошно буде реалізовуватися на внутрішньому ринку. Група буде продавати його у власній торговельній мережі, придбати продукцію зможуть і хлібопекарські підприємства. Перші угоди на постачання борошна в оптовий сегмент вже укладені.

Telegram Logo

«Епіцентр К» створили у 2003 році. Група обробляє понад 111 тис. га у Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Черкаській та Київській областях. До складу також входять 20 тваринницьких ферм і 6 елеваторів.

За даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, власниками «Епіцентр К» є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,9%) і Тетяна Суржик (0,7%).

Google News Logo Підписуйтесь на нас в Google News!

Warning icon Помилка в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть: Ctrl + Enter

Коментарі

Всі новини